MARINA VALO I „MY STRANGER“ OSVAJAJU PUBLIKU


Marina Valo je uradila spot za pesmu „My Stranger“ autorsku numeru koju je napisala pre desetak godina. Magični umetnici, instrumentalisti, koji su svirali na ovoj numeri su zaista vrsni muzičari svetskih razmera (Peđa Milutinović, Max Kochetov, Nenad Gajin Coca, Ivan Aleksijević Pančevac). Oni su, svako na svoj način ostavili svoj pečat. Marina Valo potpisuje tekst, muziku, aranžman…

„Pesma je nastala pre više od 10 godina a pre pet godina sam tek snimila demo u studiju. Vremenom sam napisala još nekoliko textova ali sam shvatila da moram prvo ovu da završim da bih krenula dalje. Pesma govori o težnji svake žene da joj u život dođe pravi muškarac koji će je nekim gestom oboriti s nogu. Ona ne zna kako on izgleda, žena jednostavno ima u svom instinktu moć da prepozna i namiriše pravog muškarca. Međutim, često se dešava da se muškarci plaše žena ako su u prošlosti imali loše iskustvo ili ako je žena lepa i uspešna, tako da pesma šalje i poruku da on njoj treba da da priliku, da je upozna, da joj se prepusti i shvati njene namere, a njena namera je da uradi sve kako bi on sa njom zaboravio sva loša iskustva, da „ubije sve njegove boli“.

Ono što sam lično htela da prikažem kroz spot jeste da mi je jedna od najvećih ljubavi u životu zapravo i muzika i kako su sve ljubavi povezane u jednu veliku ljubav prema svetu. Iako jurim za Pravim koji me je, pored ostalog, zasenio svojom melodijom na klaviru, iako neodoljivo želim da ga stignem, ipak ne mogu da odolim a da ne zastanem i čujem muziku uličnih svirača“ kaže Marina.

Pročitajte ceo tekst na infocentrala.rs

01/06/2020

Top