Blog

PROGRESSIVE BAND JEDAN OD NAJTRAŽENIJIH BENDOVA U SRBIJI

Jagodinski PROGRESSIVE BAND po mnogo čemu je karakterističan, na primer: komunikativni, energični, svaki nastup je kao na mega koncertu, nastupaju širom Srbije, ali i u dijaspori. To je učinilo da postanu jedan od najtraženijih bendova na ex-yu prostoru.

Pročitaj više

Hit snimci sa TAJNOG VENČANJA Uroša Jovčića

Poznati su se provodili do kasno u noć na glamuroznom venčanju, a među njima su bili: Lea Stanković, glumac Đorđe Stojkoviće, Stevan Piale, Goran Jevtić i Vladimir Kovačević.

Pročitaj više

PROGRESSİVE BAND SVIRAO NA SVADBI POZNATOG GLUMCA !

Na ovom venčanju u Hyattu pristvovala su velika imena naše gumačke scene i sve je bilo glamurozno.

Pročitaj više

MARINA VALO I „MY STRANGER“ OSVAJAJU PUBLIKU

Marina Valo je uradila spot za pesmu „My Stranger“ autorsku numeru koju je napisala pre desetak godina. Magični umetnici, instrumentalisti, koji su svirali na ovoj numeri su zaista vrsni muzičari svetskih razmera (Peđa Milutinović, Max Kochetov, Nenad Gajin Coca, Ivan Aleksijević Pančevac). Oni su, svako na svoj način ostavili svoj pečat.

Pročitaj više

PROGRESSIVE POTOPIO MAXIMUS!

Možda sada postoji mala trema kod izvođača, jer posle dva meseca muzičkog posta izazvanog korona virusom, treba se pokazati u najboljem izdanju. Kako se može na fotografiji videti, sinoć je na splavu Maximus bio vrhunski provod i da je Progressive band bio na visini zadatka.

Pročitaj više

MLADI I USPEŠNI – PROGRESSIVE BAND

Članovi Progressive benda ruše sve predrasude o muzičarima! Nije danas lako biti muzičar, pa pritom još i uspešan. Osim što se članovi Progressive benda profesionalno bave muzikom, oni su specifični po tome što se pored toga bave i drugim stvarima i sve postižu! Da bismo vas zaintrigirali da što bolje upoznate članove Progressive benda

Pročitaj više

Top